Kvalitetsgaranti

Hvor god skal massageordningen med Kaleva Aps være?
Vi bestræber os på hele tiden at forbedre vores ordning, således at vi konstant er jeres foretrukne samarbejdspartner indenfor personalepleje, når det gælder massage på arbejdspladsen.

Hvorledes KVALITETSSIKRER vi vores arbejde hos Jer?
Vi kvalitetssikrer ved at teste den enkelte massørs færdigheder inden de sendes ud til Jer.

Hvordan kontrollerer vi så det?
Alle vores massører har fra starten en kontrakt, som indeholder et kvalitetsstyrings-system, som sikrer at massøren yder sit bedste hele tiden for at beholde sit job.

Systemet indeholder bl.a.:

  1. Tilbagemelding fra virksomheden efter de første ganges massage, om tilfredsheden er i top. Og er der behov for justeringer, bliver de rettet øjeblikkeligt og/eller ultimativt bliver massøren skiftet ud.
  2. Denne kontrol af tilfredsheden sker løbende.
  3. Massøren skal overordnet gennemføre massagen efter et koncept udarbejdet af Kaleva Aps, som er skabt på baggrund af mere end 20.000 gennemførte behandlinger.
  4. Alle massører har det samme udstyr og masserer efter de samme tidsrammer, hvor maksimal massagetid på briksen, har absolut første prioritet.
  5. Vi arbejder efter princippet: “Kvalitet til Tiden” og altid i tæt dialog med jeres virksomhed.
  6. Der skal være tryghed i at møde den samme massør hver gang, og føle at man får det der betales for.

BOOK EN GRATIS DEMO

Er du medarbejder eller chef i en virksomhed, som trænger til en velfungerende massageordning, der er let at bruge for alle? Så lad os lave en aftale om, at vi kommer ud til DIN virksomhed på en gratis demo-dag. Så kan vi samtidig møde hinanden, og tale om hvilken ordning i har brug for.

Referencer