Det tilbyder vi

Flere og flere virksomheder har set fordelen i at give deres medarbejdere og deres personaleforeninger en personaleordning som indeholder en fast tilknyttet massør.

Ingen tvivl om at det gør en kæmpe forskel for medarbejderne at de med passende mellemrum får massage.

Vi har specialiseret os i at tilpasse denne massageordning, således den ikke forstyrrer virksomheden unødigt i den daglige drift, og således det er nemt at implementere og uden risiko, fordi vi ikke arbejder med bindingsperioder.

Stort set alle typer virksomheder kan få denne ordning med massage til at fungere. Og jeres virksomhed kan meget simpelt og meget proaktivt vise, at der bliver taget ”hånd” om jeres medarbejderes sundhed og daglige trivsel via denne simple ordning.

Det er faktisk utroligt nemt og indføre, og giver et særdeles effektivt løft både fysisk og psykisk. Der er virkelig ”Value for money”.

BOOK EN GRATIS DEMO

Er du medarbejder eller chef i en virksomhed, som trænger til en velfungerende massageordning, der er let at bruge for alle? Så lad os lave en aftale om, at vi kommer ud til DIN virksomhed på en gratis demo-dag. Så kan vi samtidig møde hinanden, og tale om hvilken ordning i har brug for.

Referencer